Com fer electricitat gràcies a cèntims

Vídeo

He trobat aquest video per casualitat i sóc conscient de que no és quelcom al·lucinant, però ho he trobat força interessant, com es pot extreure electricitat de una moneda i fer que duri més de dos dies!
Això ens demostra que cada cop més gent està fent investigacions en direcció a les noves energies, aquesta via no és massa bona a gran escala, però en cas de necessitat es pot utilitzar!
M’agradaria animar-vos a provar-ho!! Si és així, sort!!

Cotxe amb aigua salada com a combustible

Vídeo

http://www.owirobot.com/salt-water-fuel-cell-car/

He estat buscant informació sobre l’energia de l’aigua salada i he trobat molts experiments demostrant l’energia d’aquesta. Però m’ha sorprès aquest petit artefacte, és un cotxe de joguina pensat per a nens que funciona amb aigua salada. Com s’explica en aquest video això és gracies a l’energia de l’aigua salada. L’únic que has de fer és posar una gota d’aigua amb sal a la placa, posar-hi una primera tapa de magnesi i més tard taparo, per últim simplement has d’enjegar el cotxe i ja està, pot estar 7 hores seguides funcionant simplement amb una placa de magnesi.
Això ho ha fet possible una empresa americana OWI Incorporated, aquest cotxe es pot comprar per internet i a algunes botigues especialitzades d’amèrica.
Aquesta empresa estava buscant una manera d’ampliar les seves línies de productes de consum i portar el seu extens fons de tecnologia a la comunitat educativa. Robotikits ™ i OWIKits ® van ser desenvolupats per introduir assequiblement als estudiants la robòtica, la ciència i la tecnologia solar.
Els kits estan disponibles en cinc nivells de dificultat des de construccions difícils per a l’escola primària fins a dificultat per a adults.
OWI Inc és un proveïdor líder d’equips robòtics d’alumini i en la construcció de kits solars per a escoles, clubs de ciència, centres d’ensenyament de les ciències i camps de la ciència.